Maatregelen coronavirus

Beste relatie,

Het coronavirus en de wereldwijde ontwikkelingen hieromtrent heeft ervoor gezorgd dat wij ons bedrijfsplan voor dit soort situaties in werking hebben gesteld. Hiermee borgen wij dat de continuïteit van onze dienstverlening aan u niet in gevaar komt. In dit bericht vertel ik u graag welke maatregelen Hagru heeft genomen.

Thuis werken
Iedereen werkt zoveel mogelijk vanuit huis. Dit heeft helaas tot gevolg dat wij telefonisch tijdelijk minder goed te bereiken zijn. Per e-mail kunt u uiteraard op de normale manier met ons communiceren.

(Sociale) contacten mijden
Onze accountmanagers zullen de komende tijd geen nieuwe afspraken maken. Bestaande afspraken gaan we per afspraak bekijken of we deze kunnen door laten gaan.

Bijeenkomsten afgelasten
Onze informatieavonden zullen we moeten afgelasten, hoe vervelend ook; we willen voorkomen dat u op een van deze avonden mogelijkerwijs besmet wordt

Met deze maatregelen proberen wij de verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Wij begrijpen dat dit in sommige situaties lastig voor u zal en/of kan zijn. Wij vragen uw begrip voor deze situatie, ook voor onze collega’s die keihard werken om u zo goed mogelijk van dienst te zijn,

Met vriendelijke groet,
Menno Haagsma
directeur Hagru BV