EHBO vereniging Bedum brengt haar ledenadministratie onder in Donate4All

Regionale EHBO-verenigingen zijn veel tijd en geld kwijt met het bijhouden van de administratie. Er zijn vele registraties omtrent cursussen, cursisten en de bijbehorende contributies. De leden- en contributieadministratie van EHBO-vereniging Bedum is recent succesvol ondergebracht in het online softwareprogramma Donate4All. Het pakket biedt de vereniging overzicht, tijdsbesparing en kostenbesparing bij het effectief registreren van de leden en de contributies.

“Ik heb de rekeningen nu letterlijk binnen 10 minuten verstuurd”

De uitdaging
De Bedumer EHBO afdeling was op zoek naar een betaalbare online applicatie voor het registreren van de leden en de bijbehorende contributieadministratie. In de oude situatie waren de registraties vaak versnipperd opgeslagen en hiervoor ontbrak het vaak aan overzicht. Daarnaast was de jaarlijkse inning van de contributie een dure en tijdrovende taak.

De softwareoplossingen voor EHBO vereniging Bedum
In nauw overleg met de vereniging is het bewezen online ledenadministratiepakket Donate4All afgestemd op de wensen van EHBO vereniging Bedum. Met de online applicatie is EHBO Bedum verzekerd van een gebruiksvriendelijke, overzichtelijk en complete administratie. De belangrijkste voordelen die Donate4All aan EHBO-verenigingen biedt:

Een volledige EHBO ledenadministratie
Registratie van NAW gegevens en specifieke EHBO informatie als diplomanummers, geldigheid diploma, AED en beschikbaarheid voor deelname aan activiteiten.

Brieven, facturen en uitnodigingen eenvoudig versturen per e-mail of post
Door eenvoudig aan te maken samenvoegbestanden zijn de malingen altijd gepersonaliseerd.

Incasseren en registreren van contributie per bank, acceptgiro of automatische incasso
Er is altijd overzicht in de contributieadministratie. Door het inlezen van een digitaal bankafschrift worden financiële ontvangsten eenvoudig geboekt in de contributieadministratie.

Snel en eenvoudig selecties en rapportages maken
Denk hierbij aan ontvangsten, niet betaalde contributies en verlopen EHBO diploma’s.

Het resultaat
Volgens Joan Koops, penningsmeester bij EHBO Bedum: “In de oude situatie was de jaarlijkse inning van de contributies altijd een complexe en tijdrovende klus. Dit is door de inzet van de nieuwe online software verleden tijd. De rekeningen verstuur ik eenvoudig per e-mail naar de leden. Ik hoef ze niet meer handmatig samen te voegen, te printen en te bezorgen. Ik heb de rekeningen nu letterlijk binnen 10 minuten verstuurd. Hier was ik voorheen zeker enkele avonden mee bezig.”

Meer informatie?
Om te kijken of Donate4All ook geschikt is voor uw EHBO ledenadministratie, kunt u het online softwareprogramma gratis proberen.

Meer informatie op de website van Donate4All