Meld u aan: gratis advies en implementatie Scipio App

We vinden het belangrijk dat alle kerken kunnen profiteren van de vele voordelen van een eigen kerk app. Om deze reden bieden we sinds kort de start app aan, zonder aanvullende kosten, vanuit het basis abonnement van Scipio Online. Dit betekent dat uw gemeente gratis en zonder verplichtingen gebruik kan maken van de Scipio App. We helpen u graag snel op weg met de app!

Wat bieden we u aan?

  • Een telefonisch adviesgesprek over het gebruik van de app in uw kerk
  • Een volledig technische implementatie van de app incl. de koppeling met Scipio Online
  • Advies en ondersteuning bij het inrichten van de app conform uw wensen
  • Tips en advies voor het succesvol uitrollen van de app

Adviesgesprek
Graag willen wij met u het gesprek aan gaan om de mogelijkheden en voordelen van de app voor uw kerk te bespreken. We vertellen u dan alles over het inzetten van de app in de praktijk en wat een app uw kerk kan bieden op het gebied van onder andere communicatie en inkomstenverhoging. We vertellen u veel, maar er is ook voldoende ruimte voor het beantwoorden van uw vragen.

Technische implementatie van de app
Indien gewenst kan er, op korte termijn, een app worden ingericht voor uw gemeente. Vanuit Hagru ondersteunen we u bij de technische inrichting van de app. We koppelen we de app alvast aan Scipio Online en maken een basisinrichting op basis van uw wensen. U kunt gelijk aan de slag!

Advies en ondersteuning
Een vaste adviseur ondersteunt u met advies en helpt u indien er vragen zijn. We plannen hiervoor een vervolgafspraak met u in.

Wilt u meer weten?
Bekijk alle informatie over de Scipio kerk App.