Uw SKG banknummer wijzigt door de overstap naar de Rabobank

Vanaf 1 november 2018 stapt SKG over van Van Lanschot Bankiers naar de Rabobank. Door deze overstap wordt uw huidige banknummer gewijzigd. Om de overstap zo vloeiend mogelijk te laten verlopen dient het banknummer gewijzigd te worden in uw administratieve software.

Scipio Online en CashflowPro Online

In Scipio Online en CashflowPro Online worden de rekeningnummers op 1 november 2018 automatisch omgezet naar de nieuwe rekeningnummers. We adviseren u om zelf het banknummer te wijzigen in uw Word documenten en samenvoegdocumenten voor uitingen naar uw gemeenteleden.

Scipio lokaal

In Scipio (lokaal) moet u de rekeningnummers zelf wijzigen.

Belangrijk
1. Zorg dat alle rekeningafschriften met het oude rekeningnummer eerst zijn ingelezen voordat u het rekeningnummer wijzigt.

2. Voor de verwerking van bestanden uit SKG Collect in Scipio (lokaal) is het van belang dat u het rekeningnummer voor 5 november 2018 wijzigt.

Wat moet u doen:
Acceptgiro
1. Ga naar Beheer > Programma instellingen > Acceptgiro’s > Incassant
2. Voer hier het nieuwe banknummer in bij het veld “IBAN”
3. Klik op “Opslaan”

Automatische incasso
1. Ga naar Fondsadministratie > Onderhoud fondsen > Selecteer het fonds
2. Voer hier het nieuwe banknummer in bij het veld “Banknummer”
3. Klik op “Opslaan”

We adviseren u om zelf het banknummer te wijzigen in uw documenten en samenvoegdocumenten voor uitingen naar uw gemeenteleden.

CashflowPro (lokaal)

In CashflowPro (lokaal) moet u de rekeningnummers zelf wijzigen.

Belangrijk
1. Zorg dat alle rekeningafschriften met het oude rekeningnummer eerst zijn ingelezen voordat u het rekeningnummer wijzigt.

2. Voor de verwerking van bestanden uit SKG Collect in CashflowPro (lokaal) is het van belang dat u het rekeningnummer voor 5 november 2018 wijzigt.

Wat moet u doen:

Automatische incasso
1. Ga naar Beheer > Configuratie en beheer > Bedrijf > Incasseren & Betalen
2. Pas het banknummer aan bij Incasso rekening
3. Klik op “Opslaan”

Bankboeken

1. Ga naar Administratie > Dagboeken > Bankboek
2.
Pas het rekeningnummer aan en klik op “Opslaan”

Tips
1. Pas de banknummers op uw factuursjablonen aan
2. Pas de banknummers aan bij relaties (die ook SKG gebruiken)