1. Home
  2. CashflowPro
  3. CashflowPro Windows
  4. Administratie
  5. Budgetteren
  6. Budgetgegevens overzetten of verwijderen (KBC00043)

Budgetgegevens overzetten of verwijderen (KBC00043)

Applicatie: CashflowPro voor Windows

Introductie

In CashflowPro kunt u budgetten aanmaken en beheren. Daarmee kunt u een beschikbaar budget ingeven en hiervan precies de status bijhouden.

In deze instructie leest u hoe u de budgetten kunt overzetten naar een ander boekjaar of geheel kunt verwijderen.

Budgetgegevens overzetten

Vanuit CashflowPro heeft u de mogelijkheid om bestaande budgetgegevens over te zetten naar een volgend boekjaar.

Om de budgetten over te zetten gaat u naar AdministratieBudgetteringBudgetgegevens overzetten/verwijderen. Kies het budget dat u wilt kopiëren (1) en selecteer de optie Budgetgegevens kopiëren naar volgend boekjaar (2). Na het klikken op de knop Uitvoeren (3) zullen de budgetgegevens gekopieerd worden.

Let op

Indien het budgetjaar waar u naartoe wilt kopiëren reeds aanwezig is in de lijst met budgetjaren kunt u de budgetgegevens niet nogmaals overzetten, zonder de budgetgegevens van dat betreffende jaar eerst te verwijderen.

Controleer de gekozen optie

Bij de keuze om de budgetgegevens integraal te verwijderen zullen alle budgetgegevens in de administratie verwijderd worden. Wij adviseren u om de gekozen optie goed te controleren alvorens op Uitvoeren te klikken.

Budgetgegevens verwijderen

Voor het verwijderen van één of meerdere budgetten uit uw administratie gaat u naar het scherm AdministratieBudgetteringBudgetgegevens overzetten/verwijderen. Vanuit dit scherm kunt u de budgetgegevens van één boekjaar verwijderen, maar ook alle budgetgegevens van alle boekjaren uit uw administratie.

Om een budgetjaar te verwijderen kiest u het budgetjaar dat u wilt verwijderen (1). Selecteer vervolgens de optie Budgetgegevens gekozen budgetjaar verwijderen (2) en klik op Uitvoeren (03). Het geselecteerde budgetjaar zal verwijderd worden.

U heeft ook de mogelijkheid om alle budgetjaren in de administratie te verwijderen. Selecteert u hiervoor de optie Budgetgegevens integraal verwijderen.

Let op

Maak voordat u de budgetgegevens verwijderd altijd eerst een back-up van de administratie(s) waar u de budgetten voor wilt verwijderen. Het verwijderen van budgetgegevens is niet terug te draaien.

Gerelateerde artikelen