Budgetverdeling aanmaken (KBC00041)

Applicatie: CashflowPro voor Windows

Introductie

In CashflowPro kunt u budgetten aanmaken en beheren. Daarmee kunt u een beschikbaar budget ingeven en hiervan precies de status bijhouden.

In het onderdeel Budgetverdeling kunt u standaard verdelingen aanmaken die u kunt gebruiken bij het aanmaken van uw budgetten. In deze instructie leest u hoe u een budgetverdeling kunt toevoegen.

Voorwaarden

Wanneer er nog geen budgetverdeling in de administratie aanwezig is dan kunt u een nieuwe budgetverdeling toevoegen.

Een budgetverdeling toevoegen

Gaat u hiervoor naar AdministratieBudgetteringBudgetverdeling.
Er wordt een nieuw scherm geopend waar u de budgetverdeling kunt ingeven. Door op de knop Toevoegen (1) te klikken kunt u een nieuwe budgetverdeling aanmaken en wordt er een nieuwe budgetcode gegenereerd. U kunt vervolgens in het veld Omschrijving (2) een naam geven aan de budgetverdeling.

In de kolom Percentage (3) kunt u nu de percentages opgeven voor deze budgetverdeling.

Klikt u op de knop Opslaan om de budgetverdeling op te slaan. Indien nodig kunt u door nogmaals op de knop Toevoegen te drukken een nieuwe budgetverdeling toevoegen.

Een budgetverdeling openen

Om een reeds bestaande budgetverdeling te wijzigen of in te zien opent u het scherm AdministratieBudgetteringBudgetverdeling.

Klikt u hier op het blauwe icoontje om een overzicht te tonen van de reeds ingevoerde budgetverdelingen. U kunt een budgetverdeling openen door dubbel te klikken op de betreffende regel. De budgetverdeling is nu weer beschikbaar om aangepast te worden.

Wilt u de budgetverdeling verwijderen, klikt u dan op de knop Verwijderen.

Gerelateerde artikelen