Over Hagru

Hagru is een professioneel software bedrijf gevestigd in Groningen. We ontwikkelen toegankelijke en innovatieve softwareapplicaties voor verschillende markten, waaronder kerkelijke- en goede doelen organisaties.

Voor onze relaties ontwikkelen wij software waarbij de mogelijkheden van moderne technologie optimaal benut worden.

Ons bedrijf
Hagru is een ambitieus en dynamisch bedrijf. We hebben een team van medewerkers met diverse specialismen. Onze ambitie ligt in het ontwikkelen van software waarbij onze relaties de mogelijkheden van moderne technologie benutten, deze kostenefficiënt maken en de werkvloer op een volwassen manier verder professionaliseren. Hierdoor neemt het plezier van werken met onze software verder toe.

Hagru als partner
Hagru genereert zelf ideeën, is gericht op integratie, investeert in betere oplossingen, ontzorgt, en ontwikkelt samen met haar relaties voortdurend door. Wij nemen nadrukkelijk een risicodragende positie in en zoeken relaties die samen met ons streven naar mooie oplossingen. Hagru is eigenwijs en weet dat het beter kan. Wij willen dit bewijzen. Integratie leidt tot lagere kosten, flexibele software en meeropbrengsten. Samenwerken met Hagru betekent geld verdienen in plaats van wegbrengen. Meer bereiken met minder inspanning, dat is ons doel!