Samenwerking Hagru en TopSoft (KLA)

Hagru en TopSoft hebben de handen in één geslagen om vanaf heden Scipio Online aan te bieden aan alle huidige KLA gebruikers. Hierover bent u -of wordt u- per brief geïnformeerd.

We vinden het belangrijk dat uw gemeente de komende jaren goed kan blijven werken. Om ervoor te zorgen dat u de aansluiting met de nieuwste technieken niet hoeft te missen, is deze samenwerking tot stand gekomen. Hierdoor kunt u eenvoudig de overstap maken van KLA naar Scipio Online. Dit is een bewezen, veilig, en online webapplicatie welke al over de nieuwste technieken beschikt.

Hoe gaat dit in zijn werk?

De overstap doen we samen! Uw KLA-gegevens worden omgezet naar Scipio Online en u kunt na een paar dagen al aan de slag in uw nieuwe omgeving. De conversie van uw persoons- en bijdragegegevens nemen wij voor onze rekening. U hoeft niets handmatig over te nemen. Wanneer u de overstap maakt komt uw huidige overeenkomst met TopSoft te vervallen en sluit u met Hagru een nieuwe overeenkomst af. Tevens ontvangt u daarbij een Verwerkersovereenkomst conform de eisen van de AVG.

Wat is Scipio Online

Scipio Online is de webapplicatie voor uw gemeente. Inmiddels maken meer dan 1600 kerkelijke gemeenten gebruik van deze online omgeving. Lees meer >> 

Boekhouding

Doet u ook de boekhouding in KLA? Geen probleem, het huidige boekjaar kunt u afmaken in KLA. Voor het nieuwe boekjaar kunt u gebruik maken van CashflowPro Online, het broertje van Scipio Online. Door de unieke samenwerking tussen CashflowPro Online en Scipio Online kunt u eenvoudig uw dagafschriften verwerken en de boekhouding conform uw wens inrichten en verwerken.

Wij willen ook een App, kan dat?

Jazeker, gekoppeld aan Scipio Online bieden we de Scipio App. Deze is te downloaden vanuit de Apple Appstore of Google Playstore. Een unieke ervaring voor uw gemeenteleden. Hiermee lezen uw gemeenteleden via de App het laatste nieuws of het kerkblad. Daarnaast kan met meedoen met collecte en/of VVB toezeggingen doorgeven. Lees meer >>

Aan de slag!

We kunnen ons voorstellen dat u aan de slag wilt!  Wie het eerst komt, wordt als eerste geholpen!

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. We bespreken dan het tijdspad, het conversietraject en de nieuwe overeenkomst.