Maandabonnement

Voor CashflowPro Online, Scipio Online en/of donate4All heeft u een abonnement afgesloten. Dit abonnement wordt, tenzij anders afgesproken, maandelijks vooraf bij u geïncasseerd. Zie de incassokalender voor de juiste data.
Met dit abonnement krijgt u toegang uw eigen beveiligde omgeving binnen de online applicatie.

Er worden dagelijks backups gemaakt en u ontvangt automatisch updates van de software met nieuwe functionaliteiten. Daarnaast kunt u gebruik maken van de support afdeling.

Mijn factuur is hoger dan vorig jaar, hoe kan dat?

Conform afspraak behoudt Hagru BV zich het recht om de tarieven jaarlijks per 1 januari aan te passen conform het jaarlijkse CPI (Consumenten Prijzen Inflatie) indexcijfer. Is uw factuur hoger dan vorig jaar en zijn er geen wijzigingen in uw abonnement? Dan is uw tarief conform onze afspraak geïndexeerd.

Had ik dit kunnen weten?

Om er zeker van te zijn dat u hiervan op de hoogte bent, staat deze afspraak altijd expliciet vermeld op elke offerte en/of opdrachtbevestiging. Latere uitbreidingen op uw abonnement  gaan op basis van dezelfde voorwaarden.

Ik maak geen gebruik meer van de software, wat nu?

Het wel of niet gebruik maken van de software is niet relevant voor het abonnement. Daar wij hechten aan uw privacy is het voor ons niet mogelijk dit te controleren. Opzeggingen naar aanleiding van ontvangen facturen worden conform de geldende opzeggingstermijn behandeld. De ontvangen facturen worden conform afspraak aan u verzonden en dienen te worden voldaan.

Alle afgesloten abonnementen hebben een minimale abonnementsduur van één (1) jaar. Indien gewenst kunt u daarna (een deel van) uw abonnement schriftelijk of per e-mail opzeggen. Er geldt hierbij een opzegtermijn van drie (3) maanden. Voordat u uw abonnement opzegt, moet u ervoor zorgen dat u alle gegevens hebt geëxporteerd of afgedrukt die u in de toekomst mogelijk wilt gebruiken.

Na verwerking van uw opzegging heeft u nog steeds toegang tot uw gegevens totdat de einddatum van uw abonnement is bereikt. Uw abonnement loopt door in de huidige maand, plus de volgende drie maanden. Hierna worden uw gegevens automatisch verwijderd.

Iemand anders van onze organisatie heeft het abonnement afgesloten en is niet langer bij ons actief

Een abonnement wordt altijd afgesloten met uw organisatie, kerkelijke gemeente of bedrijf. Het abonnement wordt nooit met een persoon afgesloten.

Ik heb een andere vraag

We helpen u graag verder! Neem alstublieft contact met ons op via debiteuren@hagru.nl