Trainingen

Voor zowel Scipio Online als CashflowPro (Online) bieden we diverse trainingsopties om onze software op een laagdrempelige manier te leren kennen, of juist uw vaardigheden te verbeteren. Leer efficiënt werken en ontdek de volledige potentie van onze software met begeleiding van ervaren instructeurs.

Ontdek onze flexibele trainingsmogelijkheden, volledig afgestemd op de behoeften van uw gemeente.

Hoe ziet een training eruit

Het doel van een training is om u als nieuwe gebruiker van onze software een goede basiskennis mee te geven, zodat u op een zo efficiënt mogelijke manier van start kunt met het gebruik van onze software.

Ook als u al langer gebruik maakt van onze software, kan een training uitkomst bieden. We laten u dan bijvoorbeeld graag zien hoe u onze software nog efficiënter kunt inzetten, beantwoorden graag uw vragen, of helpen u met het digitaliseren van uw processen.

Voorafgaand aan een training zullen we altijd met u afstemmen welke onderwerpen u wilt behandelen en welke vragen er spelen. Op basis van uw wensen, zal onze trainer alle ins en outs met u doornemen.

Heeft u geen specifieke wensen? Geen probleem, tijdens de training zullen we dan de basis van de software samen met u doornemen.

Welke mogelijkheden bieden we

Een training verzorgen we digitaal, bij ons op locatie, of bij u op locatie. Onderstaand vindt u een overzicht van de tarieven die we hanteren voor de verschillende mogelijkheden.

 • Digitaal
  € 595,00 excl. btw
  We verzorgen de training op afstand, digitaal via Teams (duur: 2 uur)
 • Locatie Hagru
  € 695,00 excl. btw
  We verzorgen de training bij ons op locatie (duur: 3 uur)
 • Uw locatie
  € 795,00 excl. btw
  Wij verzorgen de training bij u op locatie (duur: 3 uur)

Maak een afspraak

Wilt u graag een training met ons inplannen, vul dan onderstaand formulier in. We nemen graag zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak met u in te plannen.

Voorkeursdagen

* Let op: Voor het inplannen van een training zijn wij beschikbaar op werkdagen van maandag tot en met donderdag tijdens kantooruren. Wilt u een training inplannen op een afwijkende dag, of tijdens de avonduren, dan is dit in specifieke gevallen in overleg mogelijk. Hiervoor wordt een extra toeslag van minimaal € 100,00 excl. btw in rekening gebracht.

** Bij een training op locatie kunnen wij zelf één beamer en één laptop meenemen. We verwachten dat u zelf voorziet in de benodigde infrastructuur die noodzakelijk is om een training te kunnen geven. We vragen u de inloggegevens van uw administratie tijdens de training paraat te hebben.

1 + 1 = ?